(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Tikkurilassa 2020 / Myyntikoordinaattori
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme värikkääseen joukkoomme myyntikoordinaattoria myyntitoimistoon 

Myyntikoordinaattorin tehtävä on asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla. Työhön kuuluu tilausten vastaanotto, kirjaaminen ja hyväksyminen. 

Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua haastavampiinkin tehtäviin.  

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta myyntialan opintoja ja työkokemusta myyntialalta/ tilaustenkäsittelystä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. Organisointikyky ja joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. 

Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja omaksut uusien järjestelmien käytön nopeasti. Ruotsin kielen taito on eduksi, ja maalialan osaamisesta on hyötyä tehtävän hoidossa. 

 

Noudatamme kesätyöntekijöiden palkkauksessa kemianalan toimihenkilösopimuksen työehtosopimusta.

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  

Tikkurila on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa http://www.kesaduuni.org/

 

Lisätietoa tehtävästä antaa: Asiakaspalvelupäällikkö Satu Aholahti puh: 040 7323465. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitamme jo helmikuussa ja valinta tehdään viimeistään maaliskuun aikana.

 

Osa kestävää pohjoista 

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.   

www.tikkurilagroup.fi