(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Tikkurilassa 2019 / Kunnossapito
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

 

Etsimme värikkääseen joukkoomme kesätyöntekijöitä kunnossapitoon kunnossapitoasentajan ja automaatioasentajan tehtäviin

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta. Pidät ryhmätyöskentelystä ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. Edellytämme 18 vuoden ikää ja ammattikouluopintoja. Kunnossapitotyökokemus on etu.   

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.   

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Valinnat tehdään pääosin maaliskuun aikana. 

Lisätietoa tehtävistä antaa; Ville-Pekka Saarenpää (tuotantokoneiden kunnossapito) puh:020 191 2685 ja Ville Rasila (sähkö/automaatio) puh:020 191 2293. 

 

Noudatamme muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta sekä kemian toimihenkilösopimuksen työehtosopimusta.

Tikkurila on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org/ 

 

Osa kestävää pohjoista 

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.  

www.tikkurilagroup.fi