(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tiedonhallinnan koordinaattori tuotekehitystiimiin
Marioff Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme kesätyöntekijää tuotekehitysosastollemme parantamaan tuotetiedonhallintaamme. Tule kanssamme toteuttamaan missiotamme suojella ihmisiä, omaisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään Marioffin vanhojen testiraporttien informaation hyödyntämiseen ja sen parantamiseen liittyvien tehtävien parissa. Marioffilla on paljon vanhoja testiraportteja, jotka on tallennettu kansiorakenteisiin ja niiden sisällön hyödyntäminen esim. hakutoiminnoissa on rajallista. Tehtävä sisältää näiden testiraporttien sisältöjen luokittelua ja siirtoa yhteiseen tietokantaan (M-files). Oikea luokittelu on avain esimerkiksi massahakuihin.

Tehtävässäsi olet osa kansainvälistä tuotekehitystiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Olet työssäsi aktiivisesti yhteydessä koko tuotekehitysorganisaatiomme kanssa. Oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä halu kehittää omaa osaamista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Saat tueksi asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa taklaatte yhdessä eteen tulevat haasteet.

Kesätyön ajankohdan suhteen voimme olla jonkin verran joustavia, mutta mielellään työ alkaisi viimeistään kesäkuun alussa ja kestäisi ainakin elokuun loppuun. Työpaikka sijaitsee viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissamme Vantaalla.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

  • Tehtävään sopivia opintoja
  • Perustiedot ja –taidot tietotekniikasta

Arvostamme myös:

  • Ennakkoluulotonta asennetta
  • Pitkäjänteisyyttä
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön alansa edelläkävijäyrityksessä. Marioffilla yhdistyvät korkealaatuiset tuotteet, vahva kasvustrategia ja motivoituneet ihmiset. Marioffilla arvostamme monimuotoisuutta sen kaikilla osa-alueilla ja uskomme vahvasti, että sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat avain menestykseemme.

Olemme myös jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 16.02.2020 mennessä urasivujemme kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveen