Kesätyö - Tie-, katu- ja ratasuunnittelun harjoittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Lahteen ja Kouvolaan
TIE-, KATU- JA RATASUUNNITTELUN HARJOITTELIJOITA

Tule meille oppimaan tulevaisuuden tekijäksi infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina pääasiassa erilaisiin liikenneväyliin (kadut, tiet, rauta- ja raitiotiet) liittyvissä tehtävissä. Kestävän kaupunkiympäristön eri liikkumismuodot ja liikenneväylät toimivine liikenteellisine ratkaisuineen ja katutiloineen ovat osa suunnittelutehtäviämme. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä mm. Tampereen ja pääkaupunkiseudun allianssimuotoiset ratikkahankkeet, lisäksi olemme mukana useissa monimuotoisissa infrahankkeissa ympäri Suomen.

Tehtävänkuvasi muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan avustavista suunnittelutehtävistä aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtäviin kokeneemman asiantuntijamme ohjauksessa. Koulutamme ja opastamme sinua urasi alkutaipaleella eteenpäin monialaprojektien mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen ammattilaisten porukkaan.

Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Lahdessa tai Kouvolassa.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet rakennusalan teekkari, insinööriopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä infrasuunnittelualan asiantuntijana teiden, katujen, rauta- ja raitioteidensuunnittelijaksi. Olet vähintään toisen vuoden opiskelija ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Henkilönä olet luotettava, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Suunnitteluohjelmistojen hallinta ja mahdollinen aiempi suunnittelukokemus ja infrapuolen urakointikokemus katsotaan sinulle eduksi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCAD- Novapoint-, Civil3D-, Tekla Civil -ohjelmistoja. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä.

Lisätiedot ja hakeminen 
Voit tutustua meihin myös erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413500
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Kouvola, Kymenlaakso, Lahti, Oulu, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Tampere, Turku, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Tie- ja katusuunnittelu: Jani Rantalainen, puh. 040 583 0211, jani.rantalainen@sweco.fi ja Tuomas Mäkelä, puh. 040 675 4361, tuomas.makela@sweco.fi. Ratasuunnittelu (rauta- ja raitiotiet): Jori Lehtikangas, puh. 040 863 0674, jori.lehtikangas@sweco.fi ja Tero Savolainen, puh. 044 3343 646, tero.savolainen@sweco.fi.