(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö terveydenhuoltotilojen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajaksi innokasta ja ennakkoluulotonta 

TERVEYDENHUOLTOTILOJEN SIIVOOJAA

kesäksi Raaheen. Tässä tehtävässä työskentelet korkeaa hygieniatasoa vaativassa asiakaskohteessa, jossa huolehdit vastaanotto- ja toimenpidehuoneiden siivouksesta. Työ on osa-aikatyö ja töitä tehdään ma-pe iltaisin klo 16 jälkeen.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!