(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: terminaalityöntekijöitä
Suomen kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Oletko kesätöitä vailla?  Siintääkö tulevaisuuden toiveissasi työ logistiikan parissa ja etsit itsellesi ponnahduslautaa mielenkiintoisesta alan yrityksestä, jossa pääsisit näyttämään ja kasvattamaan omaa osaamistasi?

Kaukokiito on perheyrittäjävetoinen, asiakaskeskeinen ja innovatiivinen kuljetusketju, joka työllistää noin 2000 logistiikka- alan huippuosaajaa valtakunnallisesti. Meitä kaukokiitolaisia yhdistää energinen tekemisen meininki, laaja-alainen ammattitaito monipuolisiin logistiikkaratkaisuihin sekä intohimo toimintamme ketterään kehittämiseen modernia teknologiaa hyödyntäen. Laadukkaan asiakaskokemuksen ohessa meille on tärkeää myös oppiva ja hyvinvoiva henkilöstö, joka on avainasemassa kasvollisen palvelun tuottamisessa asiakkaillemme.                           

Yli 60 vuotta kokemusta ja jatkuvaa oppimista on tehnyt meistä maan johtavan yksityisen kuljetusjärjestelmän. Verkostomme kuljettaa vuosittain n. 3,5 miljoonaa lähetystä kappaletavarasta pikkupaketteihin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita varastointipalveluita.

Etsimme nyt reippaita kesäharjoittelijoita terminaalitöihin Vantaan, Tampereen, Turun ja Hollolan terminaaleihimme.  Ympärilläsi on mukava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtävään. Terminaalityöntekijänä vastaat mm. tavaran lastauksesta, purkamisesta ja käsittelystä työkoneilla ja mobiilipäätteillä. Lisäksi avustat kuljettajia, selvittelet lähetyksiä ja ylläpidät terminaalin yleistä siisteyttä.

Omaat ainesta tehtävässä onnistumisessa, jos olet

  • asiakaspalveluhenkinen ja luotettava joukkuepelaaja, joka luo ympärilleen positiivista työskentelyilmapiiriä
  • työskentelytyyliltäsi reipas, huolellinen ja itseohjautuva
  • innostunut ja nopea oppimaan uutta
  • kykenevä fyysiseen työskentelyyn hektisessä työskentely-ympäristössä
  • joustava ja valmis vuorotyöhön yövuoro mukaan lukien

Lisäksi edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Eduiksi katsotaan mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, tehtävää tukeva koulutustausta, ensiaputaidot sekä kokemus työkoneilla ajamisesta.

Työ on iltapainotteista vuorotyötä, jonka palkkaus määräytyy AKT:n terminaalitoimintaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on määräaikainen 15.4 – 30.8.2018 väliselle ajalle.

Kiinnostuitko? Lähetä meille avoin hakemus tehtävään 14.3.2018 mennessä, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Vantaa, terminaalipäällikkö Eero Karppinen, eero.karppinen@kaukokiito.fi                                                                                   Tampere, tuotantopäällikkö Sami Marklund, sami.marklund@kaukokiito.fi                                                                                       Hollola, tuotantopäällikkö Harri Tilli, harri.tilli@kaukokiito.fi                                                                                                                     Turku, terminaalipäällikkö Juho Ekman, juho.ekman@kaukokiito.fi

Hakemukset sähköpostiosoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi