Kesätyö, Teline- ja eristystyökoordinaattori
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme teline- ja eristystyökoordinaattoria Helsinkiin. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään teline- ja eristyskoordinaattorin apuna Helenin eri voimalaitoksilla. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolista teline-, eristys- ja muuraustöiden koordinointia, valvontaa ja dokumentointia. Olet tärkeässä roolissa muun muassa dokumentoinnin ajantasaisuuden varmistamisessa. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi kannustavat työkaverit.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeaa asennetta ja tekemisen meininkiä. Meillä kaveria ei jätetä ja autamme työkavereita kiperissä paikoissa, sillä tiimissämme tilanteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Onhan ala sinulle tuttu kone-, materiaali-, rakennus- tai energiatekniikan AMK- tai DI-opintojen kautta? Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja toivomme, että taskustasi löytyisi B-ajokortti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen voimalaitos- ja kaukolämpöprosesseista sekä teline- ja eristystöistä. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Rami Alangolta soittamalla numeroon 0408458566, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10–14 välillä. 

Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot