(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Telia myyntineuvottelija
Soldem

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti uusien sekä monipuolisten tuote- ja palveluratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista Telian nykyisille kuluttaja-asiakkaille, jonka ohessa päivitämme heidän nykyiset palvelunsa ajan tasalle.

Tarjoamme kesäksi säännöllisen mutta joustavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa (voit työskennellä esim. arkisin 9-17 tai välillä voit tehdä halutessasi myös ilta/lauantaivuoroja) ja kokoaikaisen (37,5h/vko) työsuhteen, kiinteän ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen kuukausipalkan sekä lisäksi tekemästäsi myynnistä motivoivan provision. 

Odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön ja reipasta asennetta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä, mutta odotamme rohkeaa ja innostunutta asennetta myyntityötä kohtaan. Myynnin tueksi tarjoamme valmiit asiakaskohderyhmät ja loistavat tuotteet. Jokainen uusi tekijä koulutetaan tehtävään palkallisen perehdytysjakson aikana. Näiden lisäksi vankkumaton työyhteisön tuki ja rento ilmapiirimme takaavat varmasti loistavat olosuhteet onnistua myynnissä. 

Odotamme kesätyöntekijöiltä mahdollisuutta työskennellä kesällä vähintään n. 3kk ajan.

Kiinnostuitko? Laita hakemus pikaisesti linkin kautta. Työ on mahdollista aloittaa joustavasti huhti-kesäkuun aikana.