(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tekninen harjoittelija
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Olisitko sinä kiinnostunut kehittämään päivittäistä esimiestyötä, prosesseja ja työskentelytapoja VR lähiliikenteessä?

Etsimme lähiliikenteeseen teknistä harjoittelijaa palveluesimiesten ja asiantuntijoiden tiimiin. Tehtävä alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Tarkempi ajankohta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Tehtäväsi on tukea ja kehittää päivittäistä esimiestyötä, prosesseja sekä työskentelytapoja. Osallistut omalta osaltasi tekemään VR lähiliikenteestä joukkoliikenteen parhaan työpaikan, jolla on tyytyväiset asiakkaat sekä täsmällinen ja tehokas liikenne.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä luoda yhdessä tekemisen ilmapiiriä. Tehtävään parhaat lähtökohdat antaa esim. AMK-opinnot. Konduktöörien ja veturinkuljettajien työn tuntemus katsotaan eduksi.Hyvä asiakaspalvelu ja matkustajaturvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän vaativassa muutostilanteessa lähiliikenteen valmistautuessa junaliikenteen kilpailun avautumiseen.

Tule näyttämään osaamisesi ja kehittymään VR lähiliikenteessä parhaiden ammattilaisten ympäröimänä!

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. palvelupäällikkö Mikail Kesenci puh. 040 8621 466 tai mikail.kesenci@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.

Lähiliikenneyksikkö operoi pääkaupunkiseudun alueella ja vastaa siitä, että yhteensä noin 800 junavuoroa vuorokaudessa liikkuu ajallaan ja turvallisesti asiakkaitaan palvellen. Työtä tehdään vuoroissa noin 650 ammattilaisen voimin ja yksikössä panostetaan voimakkaasti toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.