(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tekninen assistentti
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Helen Sähköverkko Oy siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Samalla tehtävämme on varmistaa, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa, sillä peräti 96 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Koko kaupungin, sen ihmisten ja infrastruktuurin kannalta olemme näkymätön, mutta välttämätön hyvä. Lue lisää helensahkoverkko.fi.  

Etsimmekin nyt rohkeaan joukkoomme tekniseksi assistentiksi kesätyökaveria Helsingin Käpylään.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan toimimaan Helsingin sähkönjakeluverkon omaisuudenhallintaan liittyvissä investointien ja tiedonhallinnan avustavissa monipuolisissa tehtävissä. Työpäiviesi aikana pääset osallistumaan erityisesti verkkotietojärjestelmän sähköverkko-omaisuustietojen oikeellisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen. Työskentelet Käpylässä Osmontiellä uusissa toimitiloissamme osana asiantuntevaa huipputiimiä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Kiinnostaisiko sinua ottaa osaa tähän projektiin? 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta sekä kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttöä. Arvostamme yhdessä tekemistä ja meillä tiimityö on isossa roolissa. Onhan sähkötekniikka sinulle tuttua yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintojesi kautta? Katsomme eduksi aikaisemman sähkönjakelualan tuntemuksen. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea tietoteknisesti näppärää ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu toki uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyökaverit ovat arvostaneet Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin, ja voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa on neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen ja palkallinen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään lauantaina 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä kehityspäälliköltä Hannu-Pekka Hellmanilta soittamalla numeroon 0405298351, hän on parhaiten tavoitettavissa ma 20.1. klo 9-11 ja ma 27.1. klo 14-16. 

Yhdistetään voimat!