(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tekninen assistentti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme tekniseksi assistentiksi kesätyökaveria Helsingin Kamppiin.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Kesän aikana pääset auttamaan investointiprojekteihin liittyvissä tehtävissä niin toimistollamme Helsingin Kampissa kuin työkohteissakin voima-, lämpö- ja jäähdytyslaitoksillamme. Työpäiviesi aikana muun muassa dokumentoit projektien työvaiheita sekä hoidat monipuolisia juoksevia asioita. Pääset lisäksi tekemään toimistotyönä tietojen siirtoa eri järjestelmien välillä. Voimalaitoksilla tulet myös olemaan tärkeässä roolissa kemikaali-inventaarioissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta sekä itsenäistä työotetta. Onhan energiatekniikka sinulle tuttua korkeakouluopintojesi kautta? Tämä kesätyö edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Katsomme eduksesi B-ajokortin sekä aiemman työturvallisuuskortin. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltavaa, positiivista ja oma-aloitteista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Juha Viuhkolta soittamalla numeroon 040 527 2293, hän on parhaiten tavoitettavissa ke 22.1. klo 9-11, pe 31.1. klo 14-17 ja ti 18.2. klo 14-16. 

Yhdistetään voimat!