(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tekninen assistentti, teline- ja eristystyöt
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme teline- ja eristystyön teknistä assistenttia Helsingin voimalaitoksiin, jäähdytyskeskuksiin sekä lämpölaitoksiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään teline-, eristys- ja asbestikoordinaattorin apuna Helenin eri voimalaitoksilla. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolista teline-, eristys-, asbesti- ja muuraustöiden koordinointia, valvontaa ja dokumentointia. Olet tärkeässä roolissa muun muassa dokumentoinnin ajantasaisuuden varmistamisessa. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi kannustavat työkaverit.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeaa asennetta ja tekemisen meininkiä. Meillä kaveria ei jätetä ja autamme työkavereita kiperissä paikoissa, sillä tiimissämme tilanteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Onhan ala sinulle myös tuttu kone-, materiaali-, rakennus- tai energiatekniikan ammattikorkeakouluopintojesi kautta? Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja toivomme, että taskustasi löytyisi B-ajokortti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen voimalaitos- ja kaukolämpöprosessista sekä teline-, eristys- tai asbestitöistä. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme, että pystyt työskentelemään kanssamme toukokuun alusta elokuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Rami Alangolta soittamalla numeroon 040 845 8566, hän on parhaiten tavoitettavissa ti 21.1. klo 12.30-14.30, to 23.1. klo 12.30-14.30, ti 28.1. klo 12.30-14.30 ja to 30.1. klo 12.30-14.30. 

Yhdistetään voimat!