(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tekninen asiantuntija, Wholsale services
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telia Wholesale Services-osastolle ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Wholesale-yksikkö vastaa Telian tukkuliiketoiminnasta Suomessa. Tukkuliiketoiminnan ajatuksena on myydä Telia Companyn verkkoja, prosesseja ja asiantuntijuutta muille operaattoreille. Yksikön liiketoimintaan kuuluu myös Telia Towersin antenni- ja laitepaikkaliiketoiminta, yhdysliikenne sekä kuluttajien valokuitusaatavuutta yhdessä kumppaniverkkojen kanssa rakentava Avoin Kuitu -liiketoiminta. 

 

Suomen Wholesale-yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Telia Globalin kansainvälistä tukkuliiketoimintaa harjoittavan Telia Carrierin sekä kansainvälisistä tukkuasiakkaista Pohjoismaissa ja Baltiassa vastaavan Wholesale Connectivity -yksikön kanssa.

 

Muutamme täällä Helsingin päässä uusiin toimitiloihin Pasilan Triplaan keväällä 2020, joten pääset muuttamaan ensimmäisten joukossa upeisiin työtiloihimme loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden yläpuolelle. 
 

Haemme kesätyöntekijöitä Wholesale Services osastolle 

  • Deliveries-tiimissä tehtäviisi kuuluvat tiivis yhteistyö suomalaisten ja kansainvälisten teleoperaattoreiden kanssa ja pääset tekemään samoja vaativia tietoliikenneyhteyksien toimituksia kuin muutkin tiimissämme. Tehtäviin kuuluu mm. tilausten vastaanotto ja tarkistus, sekä palveluiden toimittaminen eri tietojärjestelmien avulla. Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin ja seuraat aktiivisesti toimitustesi tilannetta yhteistyössä kotimaisten- ja pohjoismaisten sidosryhmien kanssa.

 

  • Technical Services-tiimissä työskentelet asiakas- ja vikapalvelussa. Työssäsi vastaat puhelimitse ja sähköisesti tuleviin suomalaisten ja kansainvälisten operaattoriasiakkaiden yhteydenottoihin sekä ratkot vikailmoituksia tiiviissä yhteistyössä kotimaisten- ja pohjoismaisten sidosryhmien kanssa . Lisäksi tiimin vastuualueisiin kuuluu vuonna 2018 avatun Euroopan moderneimman ja Pohjoismaiden suurimman avoimen datakeskuksen Helsinki Data Centerin asiakaspalvelu. Tiimin vastuulla on myös operaattoriasiakkaiden tietoliikennepalveluiden reititys, dokumentointi ja konfigurointi verkonhallintatyökalujen avulla. Työaika on arkisin 7-22 välillä.  

 

Mitä tarjoamme 

Tulet saamaan kesän ajaksi esimiehen, joka tukee sinua omassa kehittymisessä antamalla siihen mahdollisuuksia ja varmistamalla, että sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua työssäsi, pitää hauskaa sekä kokea merkityksellisyyttä työssäsi.


Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.  
 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle

  • Olet yli 18-vuotias ja opiskelet teknisen alan opintoja.
  • Janoat uuden oppimista ja paineensietokykysi ansiosta pystyt loistamaan paikoittain hektisessäkin arjessa.
  • Olet kyvykäs asettumaan asiakkaan rooliin ja haluat luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia kerta toisensa jälkeen.
  • Tartut rohkeasti toimeen ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja.
  • Olet tottunut toimimaan erilaisten tietojärjestelmien kanssa ja omaksut uudet sovellukset nopeasti.
  • Kommunikoit sujuvasti suullisesti, että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. 
  • Sinulla on valmius aloittaa meillä jo toukokuussa.


Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen. 
 

Kiinnostuitko? 

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 18.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
 

Haluatko tietää lisää? 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Rikulle, Päiville tai Mikolle ja kysyä lisää tehtävästä:  
Riku Krannila  p. 040 3026 244 
Mikko Kouakou  p. 040 3024 827  
Päivi Lahtinen p. 040 0950 919  

 

#teliakesä #VKD20