(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tekniikan alan opiskelija Polarputkelle! (Vantaa)
Polarputki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Polarputki Oy
Polarputki myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle.
Päätuoteryhmiämme ovat saumattomat putket, pyöröteräkset, hydrauliikkatuotteet, prosessiputkistotuotteet ja ruostumattomat teräkset. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973 ja panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.
Asiakkaitamme ovat valmistavat teollisuusyritykset, komponenttitoimittajat, teollisuuden alihankkijat ja asennusliikkeet.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Polarputkelle kesätyöntekijää terästuotantoon Vantaalle! Työ sopii erityisen hyvin teknisen alan opiskelijoille.

Tehtävässä toimit monipuolisessa työympäristössä tuotanto- ja varastotehtävissä. Työhön kuuluu terästuotteiden sahauksia määrämittaisiksi asiakkaiden tilausten mukaisesti erityyppisillä sahoilla sekä monipuolisesti eri varastotehtäviä. Työssä käytetään myös erilaisia trukkeja ja siltanostureita. Tehtävään järjestetään täysin kattava ja monipuolinen perehdytys ja tärkeintä onkin halu oppia ja kiinnostus alaa ja työtä kohtaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi konetekniikan opiskelijalle. Tässä on hieno mahdollisuus tutustua alaan ja saada kerrytettyä tärkeää työkokemusta tulevaisuutta varten!
Odotamme sinulta
Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiseen ovat oma-aloitteisuus, vastuullinen ote työntekoon sekä tiimihenkinen toimintatapa. Erilaisten sahojen käyttö edellyttää tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä ohjeiden tarkkaa noudattamista. Fyysisen kunnon tulee olla hyvällä tasolla käsiteltävien tuotteiden ollessa painavia.

Tiettyä koulutus- tai kokemustaustaa ei edellytetä. Työ sopii hyvin esim. konetekniikan opiskelijalle. Tärkeintä on aito kiinnostus terästuotannon töistä. Polarputkella perehdytetään sahojen käyttöön ja opetetaan trukilla ajoa. Aiemmat vastaavat kokemukset katsotaan eduksi. Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen kesätyön alan johtavassa yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun asti. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työ on kokoaikainen kaksivuorotyö. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Kesätyö: Tekniikan alan opiskelija Polarputkelle! (Vantaa)”. Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 /paavo.saari@vmp.fi
Kesto
3-4 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2019 mennessä.