Kesätyö: Technical Specialist
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin yritysasiakkaiden verkonhallintaorganisaatioon ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaisia (38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 1.5.–31.8.2019 Vaasaan, Tampereelle, Jyväskylään tai Helsinkiin.

Palvelunhallintakeskuksessa toimitamme ja ylläpidämme yritysasiakkaiden tietoliikennepalveluita mm. Internet-liittymien ja verkottamisratkaisuiden osalta. Tuotamme teknisiä asiantuntijapalveluita ulkoisille yritysasiakkaille, ulkoisille kumppaneille ja alihankkijoille sekä sisäisille sidosryhmille. Työskentelemme päivittäin asiakastoimitusten-, vianhallinnan- ja muutoshallinnan prosessien parissa.  Tehtäväkuvaan sisältyy yritysasiakkaiden tietoliikenneratkaisujen konfigurointia ja määrittelyä. Tarkempi tehtävänkuva määritellään kuitenkin yhdessä kanssasi omat mielenkiinnon kohteesi sekä aikaisempi osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden. Kilpailukykyinen palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen ja pääset työn luonteen vuoksi vaikuttamaan tulotasoosi suorituksesi mukaan.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 7.00-9.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Työskentelet päivän mittaan eri sidosryhmien kanssa eri työpyyntöjen parissa. Työskentely tapahtuu tiimeissä ja on luonteeltaan nopeatempoista ja edellyttää tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tämä tarjoaa sinulle erinomaisen ympäristön oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua myös valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

 • tekniikan alan opintoja
 • aikaisempaa osaamista / kokemusta ja mielenkiintoa ICT-toimialaan
 • kokemusta tietoliikennelaiteiden konfiguroinnista (esim. Cisco ja/tai Juniper)
 • sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
 • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelytapaa sekä oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi 24.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Jarille ja kysyä lisää tehtävästä: Jari Piuhola p. 040 3022 547 29.1. klo 14-16, 4.2. klo 14-16 tai 19.2 klo 12-15.

#teliakesä #VKD19

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1227458
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä, Helsinki, Tampere, Vaasa