(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Technical Specialist, Service Assurance
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesätöihin yritysten tietoliikenneverkkojen asiantuntijatiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Etsimme nyt joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä Jyväskylään. Tehtävät ovat kokoaikaisia (38h/vko) ajalle 1.5. - 30.8.2018

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Työskentelet yksikössä, joka vastaa yritysasiakkaiden tietoliikenneverkkoihin liittyvien vikatilanteiden 2-tason analysoinnista ja korjaustoimenpiteiden suorittamisesta. Teet korjaavia toimenpiteitä etänä ja koordinoit vikatilanteita tarvittaessa myös yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (mm. kenttähuollon asentajat ja yhteistyöoperaattorit). Halukkuutesi mukaan työpäivääsi voi kuulua myös ennakoivan ongelmanhallinnan tehtäviä, missä tavoitteena on pyrkiä analysoimaan verkosta saatavia herätteitä ja tekemään korjaavia toimenpiteitä jo ennen kuin ne aiheuttavat asiakkaille palvelun alenemaa. Työskentelyaikasi on liukuvasti toimistoaikaan.

Mitä tarjoamme

Tutustut ja opit miten yhteydet rakentuvat tietoliikenneverkossa asiakaspäätelaitteelta aina runkoverkkoon asti. Tutuksi tulevat esimerkiksi liityntätekniikat kuten xDSL, Ethernet ja 3G/4G, sekä liikennöintiprotokollat kuten TCP/IP ja MPLS/VPN. Näet, miten ITIL-viitekehyksen mukaiset prosessit toimivat ylläpidon perustana.

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Tässä yksikössä olet näköalapaikalla uusien tuotteiden ja tekniikoiden osalta. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  •  TCP/IP- protokollaperheen ja tietoliikenteen perusteiden tuntemista.
  •  Halukkuutta oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  •  Sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  •  Joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  •  Uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden ja palveluiden parissa
  •  Asiakaskeskeistä asennetta - kykyä omaksua laajoja kokonaisuuksia

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.02.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Jarnille perjantaisin klo 11-13 ja kysyä lisää tehtävästä: Jarni Sajaniemi, +358 40 777 5671, #teliakesä #VKD19