(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Technical Specialist - Customer Solution Monitoring
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Nimeni on Henna Tolvanen ja vastaan Telialla asiakasverkkojen valvontatiimistä. Valvomme yritysasiakkaidemme tietoliikenneyhteyksiä ja toimimme 24/7/365. Haemme tiimiimme kesätyöntekijöitä Technical Specialist -tehtävään Jyväskylään.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä töitä tehdään kolmessa vuorossa, aamu-, ilta ja yövuoroissa. Työssäsi analysoit tietoliikenneyhteyksien häiriöitä mm. verkon laitteita tutkien, teet korjaavia toimenpiteitä etätyökaluja käyttäen ja käynnistät viankorjauksen. Käsittelet vikailmoituksia, pidät asiakkaat ajan tasalla viankorjauksen etenemisestä sekä koordinoit viankorjausta yhdessä alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa eskaloit viankorjausta mm. palveluista ja tuotteista vastaaville asiantuntijoille, operaattoreille ja jopa johdolle. Työ on luonteeltaan toisinaan hyvinkin nopeatempoista, asiakaslähtöistä tiimityötä, joka edellyttää tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka:

  • Suhtautuu intohimoisesti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen
  • Haluaa oppia uutta, omaksuu uusia asioita nopeasti ja omaa loogista päättelykykyä
  • Omaa teknistä ymmärrystä tai osaamista tietoverkoista ja tietoliikenneprotokollista (esim. insinööritutkintoon tähtäävät opinnot meneillään)
  • On varustettu hyvällä paineensietokyvyllä ja rauhallisuudella
  • Tarttuu toimeen rohkeasti ja oma-aloitteisesti
  • Kykenee viestimään ja toimimaan sujuvasti sekä asiakkaiden, että eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi
  • On yli 18-vuotias ja valmis aloittamaan meillä jo toukokuussa

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä hiomaan teknisiä ja viestinnällisiä taitojasi osana Telian verkonvalvontaa, soveltaa opiskelemiasi asioita käytännössä ja oppia lisää niin tekniikasta kuin vianhallinnan käytännöistä käytännön opettamana. Huumorilla höystetyt huippuosaajat, joita tiimikavereiksi kutsutaan, tulevat luonnollisesti kaupan päälle. Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaisuuttasi varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Innostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 7.2.2021 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit-ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikatauluista. Voit myös soitella Hennalle ja kysyä lisää tehtävästä: kyselyt puhelimitse Henna Tolvanen +358 40 3026063 alla olevina aikoina, muina aikoina mailitse henna-riitta.tolvanen@teliacompany.com.

Tiistai 26.1 klo 14:30-15:30

Torstai 28.1 klo 14:30-15:30

Tiistai 2.2 klo 14:30-15:30

Torstai 4.2 klo 14:30-15:30

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!