(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Technical Specialist, B2B Service Management
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja? 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin yritysasiakkaiden verkonhallintaorganisaatioon ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin.

Tarjoamme kokoaikaisia (38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 1.5.–31.8.2020 Tampereelle, Helsinkiin, Jyväskylään ja Vaasaan. 

Palvelunhallintakeskuksessa toimitamme ja ylläpidämme yritysasiakkaiden tietoliikennepalveluita mm. Internet-liittymien ja verkottamisratkaisuiden osalta. Tuotamme teknisiä asiantuntijapalveluita ulkoisille yritysasiakkaille, ulkoisille kumppaneille ja alihankkijoille sekä sisäisille sidosryhmille. Työskentelemme päivittäin asiakastoimitusten-, vianhallinnan- ja muutoshallinnan prosessien parissa.  Tehtäväkuvaan sisältyy yritysasiakkaiden tietoliikenneratkaisujen konfigurointia ja määrittelyä. Tarkempi tehtävänkuva määritellään kuitenkin yhdessä kanssasi omat mielenkiinnon kohteesi sekä aikaisempi osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden. Kilpailukykyinen palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen ja pääset työn luonteen vuoksi vaikuttamaan tulotasoosi suorituksesi mukaan.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 7.00-9.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Työskentelet päivän mittaan eri sidosryhmien kanssa eri työpyyntöjen parissa. Työskentely tapahtuu tiimeissä ja on luonteeltaan nopeatempoista ja edellyttää tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tämä tarjoaa sinulle erinomaisen ympäristön oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua myös valmennussessioita.

 

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • Tekniikan alan opintoja
  • Aikaisempaa osaamista / kokemusta ja mielenkiintoa ICT-toimialaan
  • Kokemusta tietoliikennelaitteiden konfiguroinnista (esim. Cisco ja/tai Juniper)
  • Sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelytapaa sekä oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista
  • Yli 18 vuoden ikää

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi 20.02.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Jounille ja kysyä lisää tehtävästä: Jouni Peuraniemi p. 0400 623162

#teliakesä #VKD19