(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Technical Service Trainee, Laajakaistaviankorjaus
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Haluatko oppia miten laajakaistayhteydet ja -verkot toimivat käytännössä ja mitä tehdään silloin kun ne vikaantuvat? Tule meille kesäduuniin Häiriöilmoituksiin ja kehity parhaaksi versioksi itsestäsi, viettäen elämäsi kesä Telialla!

 

Haemme kesätyöntekijöitä kokoaikaiseen työpestiin 38h/vko Telia Technical Services- osastolle 1.5.2020-30.9.2020 Helsinkiin. Olet osa osastoa, jossa työskennellään nopeatahtisessa, tuloshakuisessa ja iloisessa työympäristössä. Kilpailukykyinen palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen. Pääset aitiopaikalle tutustumaan laajakaistaviankorjaukseen. 

 

Telian kuluttajaliiketoimintaan kuuluvalla Technical Services -osastolla tarjoamme asiakkaille Telia Häiriöilmoitukset -palvelua ja autamme asiakkaitamme TV-palveluiden sekä laajakaistan ja mobiiliyhteyksien vikatilanteissa. Connections ryhmässämme vastaamme kiinteän verkon kuluttajalaajakaistayhteyksien viankorjauksesta.

 

Vahva yhteinen visio, kokeilukulttuuri ja Lean-filosofia ovat osastomme toiminnan tukipilareita asiakkaan ollessa aina keskiössä. Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän. Olemme rohkeita ja avoimia, suhtaudumme ilolla ja intohimolla työhön, kokeilemme, opimme virheistä ja pyrimme kehittymään jatkuvasti.

Oletko sinä yksi meistä? 

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä seitsemänä päivänä viikossa, arkisin porrastetusti välillä klo 8-20, viikonloppuisin välillä 8-17. Päivän aikana käsittelet kuluttaja-asiakkaittemme tekemiä vikailmoituksia etähallinnan työkaluin, toimit yhteyshenkilönä paikallista viankorjausta suorittaville asentajille sekä olet tukena lukuisille sidosryhmillemme. Olet myös päivittäin yhteydessä vikailmoituksen tehneiden asiakkaiden kanssa 

 

Mitä tarjoamme

Meille on sydämen asia tarjota töitä, joissa pääset testaamaan taitojasi ja kehittymään joka päivä. Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten ja haluamme, että pääset loistamaan. Mihin suuntaan urasi kehittyykin, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisutaidosta hyötyä tulevissa työtehtävissäsi. Pääset hiomaan asiakaspalvelutaitojasi sekä opit tiimityöskentelyä dynaamisessa ja innostavassa työympäristössä. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja työkavereista hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan työajan ulkopuolellakin. Tule siis meille ja tehdään yhdessä ihmeitä!

 

Toivomme sinulta

  • Tekniseen tutkintoon tähtäävää koulutusta (AMK, yliopisto)
  • Tavoitteellista ja intohimoista ongelmanratkaisukykyä
  • Mahdollisuutta tehdä töitä joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin
  • Kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • Halua oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • Sujuvia vuorovaikutus - ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielen taito plussaa
  • Joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • Oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista
  • Teknistä osaamista ja ymmärrystä asiakkaiden päätelaitteista ja uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden parissa

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 16.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Pekalle ja kysyä lisää tehtävästä: Pekka Henriksson p. 040 7335550 arkisin klo 9-14.

 

#teliakesä #VKD20