(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Technical Customer Service Advisers, B2B
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? 

Olen Joonas Valjakka ja vastaan Telian Teknisestä Yritysasiakaspalvelusta. Etsin joukkoomme uusia tiimipelaajia teknisen yritysasiakaspalvelijan tehtäviin. Tuleeko sinusta yksi meistä?

Tarjoamme kokoaikaisia (38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 4.5.–30.8.2019 Jyväskylään.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä porrastetusti arkisin välillä klo 8-17. Päivän aikana ehdit palvelemaan asiakkaitamme eri kanavissa, kuten puhelimitse tai chatissa. Asiakkaidemme yhteydenotot koskevat niin mobiilin ja kiinteän verkon yhteyksiä sekä palveluita kuin myös asiakkaidemme puhe-ja viestintäratkaisuja. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivääsi saattaa kuulua myös valmennussessioita.  

Toimit tärkeänä osana 20 henkilön tiimissä, jossa työskennellään nopeatahtisessa, mutta rennossa työympäristössä. Tiimissämme on alansa lahjakkaimpia tekijöitä, hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Tiimimme työskentelee Jyväskylässä.

 

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat meillä kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen.

 

Kuka sinä olet?

Toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Sinulla on kiinnostusta teknisiä asioita kohtaan ja olet mahdollisesti opintojesi puolesta vastaavanlaiseen suuntautunut. Pystyt tekemään päätöksiä, toteuttamaan asioita itse ja tarvittaessa delegoimaan tehokkaasti. Haluat oppia uutta ja näin ollen uskallat myös astua epämukavuusalueellesi. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä – sinulla on mahdollisesti valmius kommunikoida myös ruotsin kielellä. Positiivinen reipas asenne kuulostaa sinulta.  

 

Osaamisesi ja kokemuksesi

  •     Asiakkaan arkea tukevien ja kehittävien ratkaisuiden tunnistamista
  •     Kaupallista tai teknillistä koulutusta tai niihin suuntautuvia opintoja
  •     Vastuunkantoa ja joustavuutta asiakkaiden asioiden hoitamisesta
  •     Itsenäistä ja vastuullista työtapaa sekä vahvaa yhteistyöhalua
  •     Halua kehittyä ja syventää omaa asiantuntijuutta
  •     Yli 18 vuoden ikää

 

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä sekä tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet.

 

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tiimiämme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 16.2.2020 mennessä. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Kerron myös itse mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Joonas Valjakka +358 40 3023079 (tiistaisin klo 14-16).

#teliakesä #VKD20

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!