Kesätyö: Täytön operaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme operaattoreita täyttöosastollemme kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko työ juomien pakkausten parissa? Haluaisitko päästä näkemään, kuinka Coca-Cola löytää tiensä tölkkiin? Haemme täyttöosastollemme operaattoreita kesäsesongin 2022 ajaksi.

Sinebrychoffin täyttöosastolla juomat pullotetaan ja pakataan eri pakkausmuotoihin, kuten muovipulloihin, lasipulloihin, tölkkeihin ja Draughtmaster-hanalaitteisiin. Täytön operaattorin tehtävä Sinebrychoffilla on erinomainen lähtökohta työuralle elintarviketeollisuudessa ja pääset osaltasi valmistamaan Suomen johtavia tuotemerkkejä, kuten Koffia, Karhua, Coca-Colaa ja Batterya!

Täytön operaattorina valvot tuotannon sujuvuutta ja takaat omalta osaltasi tuotantosuunnitelman toteutumisen, tuotteidemme laadun ja saatavuuden. Työskentelet täyttöosaston konesarjojen eri työpisteillä kolmessa eri vuorossa, jotka vaihtelevat aamu-, ilta- ja yövuoron välillä. Koneiden operoinnin lisäksi tehtävänäsi on oman alueen puhtaanapito ja tuotevaihtoihin liittyvät työt. Työpaikka sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Katsomme teknisen koulutuksen, meneillään olevat opinnot tekniseltä alalta ja/tai työkokemuksen tehdastyöstä eduksi. Olet kiinnostunut työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa ja sinulta löytyy valmiutta vuorotyöhön. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta toukokuun - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Tarvitsemme muutaman kesätyöntekijän aloittamaan jo alkukeväästä, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547574
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus, Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.