Kesätyö: Täytön operaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme operaattoreita täyttöosastollemme kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme täyttöosastollemme operaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi.

Täyttöosastolla juomat pullotetaan ja pakataan eri pakkausmuotoihin, kuten muovipulloihin, lasipulloihin, tölkkeihin ja Draughtmaster-hanalaitteisiin. Täytön operaattorin tehtävä Sinebrychoffilla on erinomainen lähtökohta työuralle elintarviketeollisuudessa ja pääset osaltasi valmistamaan Suomen johtavia tuotemerkkejä, kuten Koffia, Karhua, Coca-Colaa ja Batterya!

Täytön operaattorina valvot tuotannon sujuvuutta ja takaat omalta osaltasi tuotantosuunnitelman toteutumisen, tuotteidemme laadun ja saatavuuden. Työskentelet täyttöosaston konesarjojen eri työpisteillä kolmessa eri vuorossa, jotka vaihtelevat aamu-, ilta- ja yövuoron välillä. Koneiden operoinnin lisäksi tehtävänäsi on oman alueen puhtaanapito ja tuotevaihtoihin liittyvät työt.

Katsomme teknisen koulutuksen, meneillään olevat opinnot tekniseltä alalta ja/tai työkokemuksen tehdastyöstä eduksi. Olet kiinnostunut työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa ja sinulta löytyy valmiutta vuorotyöhön. Arvostamme yhteistyötaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja vastuullista asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta touko - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Tarvitsemme muutaman kesätyöntekijän aloittamaan mahdollisimman pian, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot