Kesätyö: Tarvesuunnittelija
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme toimitusketjuun tarvesuunnittelijaa kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko työ pakkaustarvikkeiden ja raaka-aineiden ohjauksen parissa? Haemme toimitusketjuun tarvesuunnittelijaa kesäsesongin 2022 ajaksi. Työ alkaa huhtikuussa ja päättyy elokuun loppupuolella. Työssä on liukuva työaika.

Toimitusketjun tarvesuunnittelussa ohjaamme pakkaustarvikkeiden ja raaka-ainehankintojen toimintaa. Osasto kuuluu toimitusketjun yksikköön, jonka tavoitteena on tehdä Sinebrychoffista juomateollisuuden paras tavarantoimittaja. Tavoitteeseen pyritään toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaamme. Toiminta perustuu tiiviisti myynnin ennusteprosessiin.

Tarvesuunnittelijana tehtävänäsi on pakkaustarvikkeiden ja raaka-aineiden tilausten tekeminen ja näiden materiaalivirran hoitaminen tuotantosuunnitelmien mukaisesti tehtaalle. Lisäksi vastaat näiden toimitusvarmuudesta sekä varastotasojen ja siihen sitoutuvan pääoman hallinnasta. Tehtävään kuuluu myös raportointia, joka tapahtuu yrityksen sisällä ja tarvittaessa konsernin suuntaan.

Tehtävä edellyttää AMK- tai muuta korkeakoulututkintoa tai meneillään olevia opintoja esim. tuotantotaloudesta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Katsomme työkokemuksen tuotannonsuunnittelusta tai vastaavista tehtävistä eduksi. Osaat käyttää hyvin Exceliä ja muita Office -ohjelmia. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä työskennellä myös itsenäisesti sekä reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus).

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551177
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö, Varastotyöt
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.