(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ/ Taloushallinto
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2020

Etsimme Tampereen alueella sijaitseville asiakkaillemme taloushallinnon henkilöstöä kesätyösuhteisiin. 

Työnkuvaus

Asiakkaamme toimivat teollisuuden ja kiinteistöpalveluiden eri toimialoilla, joten taloushallinnon henkilön työnkuvaus määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, jotta osaamme kohdentaa hakemuksesi mielenkiintoasi vastaaviin työnkuviin. Mainitsethan samalla, etsitkö kokopäivätyötä vai osa-aikaista työtä.

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita että myös uran alkuvaiheessa olevia työntekijöitä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja työkokemusta. Haluamme kuulla mitkä on vahvuutesi ja osaamisesi taso. Erityisesi käyttämäsi ohjelmistot kannattaa hakemuksella mainita.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan suomalaisen työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesäduuni.org. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Osa asiakkaistamme etsii pitkäaikaista tekijää, joten huomioithan, että kesätyön kautta sinulla saattaa halutessasi olla mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta. Annamme lisätietoa asiakasyrityksistämme haastattelun yhteydessä.

Tiesitkö muuten, että yhdellä hakemuksella tulet huomioiduksi kaikkiin mielenkiintoisiin paikkoihimme! 

Avainsanat: kesätyö, taloushallinto