Kesätyö -Taloushallinto, DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding (Finland) Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan. Lue lisää yrityksestä osoitteesta https://www.dhl.com/fi-fi/home.html

Etsimme nyt kesätyöntekijää taloushallinnon (Finance Trainee) tehtävään yhteistyössä DHL Global Forwarding kanssa. Toimipiste sijaitsee Vantaalla, Katriinantien DHL Business Parkissa, mutta työssä on laajat etätyömahdollisuudet tiimin pelisäännöt huomioiden. Työajat ovat arkisin kello 8-17 välillä.

Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kevään aikana ja jatkuvat syyskuun loppuun asti.
Saatat löytää itsesi taloushallinnon avustavista tehtävistä esimerkiksi kirjanpidosta, matkalaskujen käsittelystä, reklamaatioista, asiakasrekisterin päivittämisestä tai osto- ja myyntireskontrasta.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi kirjanpidosta, reskontranhoidosta ja/tai muista taloushallinnon tehtävistä. Koulutukseltasi olet ehkäpä laskentamerkonomi tai tradenomi. Työntekijänä olet organisointikykyinen, huolellinen ja tarkka sekä kykenet kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa sujuvasti. Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää IT-osaamista (MS Excel, MS Access -tuntemus on eduksi) ja sujuvaa suomen kielen kirjallisia sekä suullisia taitoja.

Kiinnostuitko?

Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää oheisen hakulinkin kautta! Muista lisätä hakemukseen CV. Haku päättyy 31.1.2022, mutta käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten älä turhaan odottele.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin voit olla yhteydessä hakuprosessista vastaaviin Adeccon HR-konsultteihin Ilja Kuhmoseen (0401319139, ilja.kuhmonen@adecco.fi) tai Laura Jordaniin (0405232706, laura.jordan@adecco.fi)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot