(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö -taloushallinto, DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme kesätyöntekijää taloushallintoon yhteistyössä DHL Global Forwarding kanssa. Toimipiste on Vantaalla, Katriinantien DHL Business Parkissa, mutta työssä on laajat etätyömahdollisuudet. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kevään aikana ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Kesätyöntekijä voi olla työsuhteessa joko Adeccoon tai DHL:ään.

Saatat löytää itsesi taloushallinnon avustavista tehtävistä esimerkiksi kirjanpidosta, matkalaskujen käsittelystä, reklamaatioista, PDF- ja verkkolaskutuksista tai myyntireskontrasta.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpidosta ja reskontranhoidosta ja/tai muista taloushallinnon tehtävistä. Koulutukseltasi olet ehkä laskentamerkonomi tai tradenomi. Työntekijänä olet organisointikykyinen, huolellinen ja tarkka sekä kykenet kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa sujuvasti. Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää IT-osaamista (MS Excel, MS Access tuntemus eduksi).

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV. Haku päättyy 28.2.2021, mutta käymme hakijoita läpi jo haun aikana. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaavaan henkilöön Emma Vuorenmaahan, emma.vuorenmaa@adecco.fi, puh. 040 630 4014.