(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö taloushallinnossa
DHL Global Forwarding Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2019

DHL Global Forwarding (Finland) Oy hakee Vantaan DHL Business Parkin toimipisteeseen huolellista ja numerotarkkaa henkilöä taloushallinnon eri tiimien avuksi kesän ajaksi.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin ns. normaaleihin toimistoaikoihin. Kesätyö alkaisi toukokuun aikana ja työssä tulisi voida olla elokuun loppuun asti.

Tehtäviisi kuuluu

·matkalaskujen käsittely ja maksatus Basware Invoice Ready -järjestelmällä ·kirjanpidon muistioiden tallentaminen ·PDF- ja verkkolaskutuksen asetusten ylläpidosta huolehtiminen ·reklamaatioiden seurannasta ja päivityksestä huolehtiminen ·myyntireskontran laskukopiopyyntöihin vastaaminen ·muut taloushallinnon avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

·kokemusta kirjanpidosta ja reskontranhoidosta ja/tai muista taloushallinnon tehtävistä ·kaupallisen alan koulutusta esim. laskentamerkonomi, tradenomi tai vastaava ·organisointikykyä, huolellisuutta, tarkkuutta, yhteistyökykyä, ongelmanratkaisu- ja kommunikointitaitoja ·asiakaspalveluhenkisyyttä ja tulosorientoituneisuutta ·hyvää tietotekniikkaosaamista (MS Excel, MS Access tuntemus eduksi) ·englannin ja suomen kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa   Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja lyhyt hakemuksesi 22.4.2019 mennessä sähköisen rekrytointikanavamme JobWorldin kautta, www.dhl.fi / DHL-uralle. Mahdolliset lisäkysymykset: dgf.rekrytointi@dhl.com