(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, taloushallinnon työntekijä, kokoaikainen, Kasvishovi Oy, Oulu
Kasvishovi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsitkö työtä yrityksen sisäisen taloushallinnon parissa? Haluatko kehittyä taloushallinnon laaja-aikaiseksi ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme taloushallinnon työntekijä!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Kasvishovi Oy:lle, taloushallinnon työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä vaiheessa haemme hyvän asenteen omaavaa kesätyöntekijää kesä-elokuu aikavälille kokoaikaiseen työhön. Kesän aikana otat haltuun tehtäväkenttää osaavan kollegasi ohjauksessa. Kesätyön jälkeen sinulla on loistavat jatkomahdollisuudet osa-aikaiseen työhön syksylle 2019 ja tavoitteena on tarjota sinulle heti ensi vuoden alusta kokoaikainen, vakituinen työpaikka. Tästä syystä tehtävässä rakentuu loistava urapolku taloushallinnon osaajalle tai opintojen loppupuolella olevalle opiskelijalle!  

Kasvishovi Oy on oululainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1987 alkaen. Kasvishovin toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys, yksilöllinen ja joustava palvelu sekä laatu, vastuullisuus ja kannattavuus. Kasvishovi on suurin yksityinen Pohjois-Suomessa toimiva tuoretukkuliike ja kasvisten jalostaja. Tänä päivän tämä luotettava elintarvikkeiden hovihankkija työllistää Pohjois-Suomessa seitsemänkymmentä ammattilaista. Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: www.kasvishovi.fi

 

Pääasialliset tehtävät

 • Olet mukana laaja-alaisissa taloushallinnon tehtävissä
 • Tehtäviisi kuuluu muun muassa avustava kirjanpito, reskontran hoito, palkanlaskenta ja muut tehtävät

 

Odotamme sinulta

 • Taloushallinnon koulutusta, voit olla opintojen loppuvaiheilla tai jo valmistunut osaaja
 • Tarkkaa ja loogista työskentelyotetta
 • Reipasta ja proaktiivista asennetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden urapolkuun, jonka avulla voit kehittyä tulevaisuudessa taloushallinnon laaja-alaiseksi ammattilaiseksi
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta ja taitojasi taloushallinnon tehtävissä
 • Hyvän perehdytyksen ja osaavan kollegasi tuen
 • Merkityksellisen työpaikan yrityksessä, joka valmistaa Pohjois-Suomessa tuotettua herkullista ruokaa
 • Mukavan työyhteisön, jossa työntekijät viihtyvät pitkään

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.4., mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä kesäkuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio p. 040 940 2481 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com.

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.