(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Taloushallinnon kesätyöntekijä Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Etsimme nyt kesän ajaksi Kotkaan taloushallinnon tiimiimme vahvistukseksi
 
TALOUSHALLINNON KESÄTYÖNTEKIJÄÄ
 
Mitä me tarjoamme
 
Tehtävä on erinomainen tilaisuus esimerkiksi kauppatieteiden opiskelijalle syventää omaa osaamista ja päästä näyttämään kykynsä. Taloushallinnon kesätyöntekijänä vastuullesi taloushallinnon rutiinitehtäviä kuten, laskutuksesta vastaaminen ja laskutusaineiston kokoaminen. Katsot, että laskutusprosessi rullaa kesän läpi ja avustat palvelupäälliköitä laskujen käsittelyssä. Tarpeen ja valitun henkilön osaamisen mukaan tarjolla on ajoittain myös muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen kesälomien sijaisuus 30.8. asti. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman nopeasti. Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.
 
Mitä me odotamme sinulta
 
Huolellisuus ja numerotarkkuus tulevat sinulta luontaisesti. Opintotaustasi on esimerkiksi kauppatieteissä ja sinulla on hyvä perusymmärrys taloushallinnon prosesseista. Toivomme, että sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta saman kaltaisista tehtävistä. Hallitset hyvin Office-paketin ohjelmat ja olet näppärä Excelin käyttäjä. Uusien järjestelmien oppiminen käy sinulta nopeasti. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Työkaveriltamme toivomme iloista ja innostunutta asennetta, sekä rohkeutta selvittää ja kysyä sen, mitä et vielä osaa. 
 
Kiinnostuitko?
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta kesätyöpaikalta? Hienoa! Odotamme kuulevamme sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 2.6. mennessä, mutta jos innostuit tehtävästä älä aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse sopimuspäällikkö Katarina Andersson katarina.andersson@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään "Taloushallinnon kesätyöntekijä" .