(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, taloushallinnon assistentti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme taloushallinnon assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet työskentelemään osana asiantuntevaa taloushallinnon huipputiimiämme. Taloushallinnon assistentin tehtävässä pääset näyttämään kykysi ja auttamaan matkallamme kohti uutta energia-aikakautta. Työpäiväsi aikana avustat kirjanpidon tehtävissä mm. käsittelet osto- ja myyntilaskuja sekä laadit maksuehdotelmia päivittäistä maksatusta varten. Pääset myös tekemään ostolaskujen reklamaatioprosessiin liittyviä tehtäviä sekä ylläpitämään toimittaja- ja asiakasrekisteriä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mukavat työkaverit. Voit tuoda omia ideoitasi esille, sillä kuuntelemme innolla kehitysehdotuksiasi. Näet hyvän työpanoksesi palautteen ja kiitoksien lisäksi myös sujuvan ja virheettömän talousdatan muodossa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkaa ja huolellista työotetta. Onhan sinulla takanasi korkeakouluopintoja taloushallinnon alalta ja olet myös tietoteknisesti näppärä? Arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä, sillä meillä tiimityö on isossa roolissa eikä kaveria jätetä pulaan.  

Toivomme sinusta oma-aloitteista, joustavaa, yhteistyökykyistä ja energistä työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme, että pystyisit työskentelemään kanssamme toukokuun loppupuolelta elokuun loppuun saakka, mutta voimme tarvittaessa joustaa jonkin verran tilanteesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Jätäthän hakemuksesi yhteydessä video-CV:n. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Sami Rautiaiselta soittamalla numeroon 050 535 4499, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 8.30-10.30 ja ma 27.1. klo 8.30-10.30. 

Yhdistetään voimat!