(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö talousassistenttina Helsingissä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Kiinnostaako sinua luova ja tiivis työympäristö Helsingin keskustassa? Nordisk Film levittää ulkomaisia ja kotimaisia elokuvia, etsimme sinua talousassistentin osaajaa tähän osa-aikaiseen tehtävään. Tässä työssä pääset kurkistamaan toimiston arkeen ja tekemään käytännön töitä muun muassa laskutuksen ja asiakaspalvelun parissa. Jatka lukemista mikäli kiinnostuit!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista talousassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Oy Nordisk Film Ab:lle.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksemme talousassistenttina. Pääset tekemään erilaisia taloushallintoon liittyviä tehtäviä muun muassa laskutusostoreskontraa, laskujen käsittelyä ja näiden kirjaamista. Näiden lisäksi tarvitset oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä otetta, nimittäin pääset avustamaan toimiston henkilökuntaa heidän tehtävissään.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ostoreskontran hoitoa
* Laskutusta
* Toimistoassistentin tehtäviä, kuten postitusta.


Tarjoamme tärkeän tehtävän osana luovaa ja mielenkiintoista työympäristöä. Tulet saamaan koulutuksen kaikkiin työtehtäviisi tiimisi jäseneltä.

Tehtävä sopii sinulle ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka haluaa saada arvokasta työkokemusta. Lisäksi olet tarkka tekemisissäsi, sosiaalinen ja kiinnostunut alasta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on asenne kohdillaan ja palava halu oppia uudet tehtävät nopeasti ja suorittaa niitä myös itsenäisesti. Tulet käsittelemään erilaisia toimisto- ja laskutukseen liittyviä tehtäviä, joten sinun tulee olla tarkka tehtävissäsi kuin myös asiakaspalveluhenkinen. Tulet toimimaan talous- ja toimistoassistenttina, joten otat mielenkiinnolla erilaisia tehtäviä vastaan.

Etsimämme henkilö on:


* AMK-opiskelija tai vastavalmistunut.
* Aikaisempaa työkokemusta
* MS Office -osaaminen (etenkin Excel)
* Sosiaalinen ja positiivinen asenne


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kuten laskutuksesta, asiakaspalvelusta tai toimistoassisten tehtävästä. Kokemukset talousjärjestelmien käytöstä kuten Navision, MaCCS ja Palette katsotaan myös eduksi. Lisäksi englanninkielen taito. Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesäkuun lopussa

Työmäärä: Osa-aika n. 22,5h/vko

Kesto: Määräaikainen, 24.6 - 31.7

Paikka: Helsingin keskusta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Nordisk Film is a part of Egmont, a leading Nordic media group focused on strong content and services within film, television, gaming, e-commerce, marketing services, educational platforms, streaming, magazines and books. Egmont is also behind companies like TV 2 Norway, Egmont Publishing and Lindhardt og Ringhof. Our mission is We bring stories to life. Being a foundation, our profit is reinvested in our media companies and every year more than EUR 13 million is donated to help improve the lives of children and support film talents. The Nordisk Film Foundation contributes EUR 0.8 million annually to support talents and encourage the great film story.