(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Talousassistentti, Nivos Oy
Nivos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Liiketalouden opiskelija – tartu tilaisuuteen ja tule Nivokselle talousassistentiksi

 

Tule meille kesäksi taloustiimiin laskutus- ja sisäisen laskennan tehtäviin. Talousassistentin tehtävässä pääset osallistumaan mm. eri liiketoimintojen laskutukseen, perinnän avustaviin tehtäviin, dokumentoinnin & sisäisen talousviestinnän kehittämiseen sekä mahdollisesti sisäisen laskennan kuukausirutiineihin. Töiden aloitusajankohta on toukokuu.

Avaimet menestykseen sinulla on, kun sinulla on asenne kohdallaan, olet tarkka ja oma-aloitteinen. Tehtävä sopii sinulle tradenomi- tai  KTM -opintojen alkuvaiheessa oleva opiskelija. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa työkokemusta alalta vaan perehdytämme sinut hyvin tehtävään.

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan, valmentavan esimiestyön ja perehdytyksen tehtäviin. Nivoksen dynaamisessa työyhteisössä ja asiantuntevassa tiimissämme sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskutuspäällikkö Anna Venemies, puh. 040 664 6780

Lähetä hakemuksesi 15.2.2018 mennessä osoitteeseen anna.venemies@nivos.fi

 

 

Me nivoslaiset teemme töitä hyvällä fiiliksellä. Viemme asioita reippaasti eteenpäin ja kehitämme toimintaamme niin netti-, energia- kuin vesipuolellakin.