(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Talotekniikan palveluesimiesharjoittelija
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Oletko esimerkiksi loppusuoralla talotekniikkaan painottuvissa opinnoissa ja olet jo saanut kokemusta alan töistä käytännössä? Kiinnostavatko sinua tulevaisuudessa esimiestehtävät? Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden oman alasi kesätyöpaikkaan Vaasassa, mihin etsimme nyt ”kesämestaria” eli   TALOTEKNIIKAN PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kasvattaa osaamistasi talotekniikan ja esimiestehtävien parissa pohjoismaisen asiakkaamme teollisuus- ja toimistotiloissa. Tehtävä on määräaikainen kesäloman sijaisuus. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja taustatukenasi ovat ison organisaation tukitoiminnot.   Työtehtäviisi kuuluu ohjata talotekniikan tiimin työtä korjaus- ja asennustehtävissä. Huolto- ja korjaustehtävissä käytetään taloteknillisiä huollonohjausjärjestelmiä, joiden käyttöön perehdytämme sinut.  Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu työvuorojen suunnittelu ja hyväksyntä, tukkutilauksen, laskujen hallinnointi ja yhteydenpito alihankkijoihin. Lisäksi esimiehenä vastaat asiakasyhteydenpidosta.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Onnistumisen avaimia ovat alan koulutus, joka voi olla esimerkiksi talotekniikan peruskoulutus tai ammattikorkeakouluopinnot alalta. Opintojesi ja aikaisemman kokemuksesi kautta sinulla on jo hyvä ymmärrys alan perusperiaatteista. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja käytät sujuvasti myös englantia työkielenä. Tehtävässä tarvitaan hyviä It-taitoja ja nopeaa järjestelmien oppimiskykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät viestinnälliset taidot.   Kuulostiko tämä sinun kesätyöpaikaltasi?
Eikö kuulostanutkin hyvältä? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja voit lähettää sen meille vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 29.3. Liitäthän hakemukseesi sekä ansioluettelon että hakukirjeen.   Lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Petri Moisio arkisin 040 4868027.   Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).