(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: SYSTEM SPECIALIST / JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA
Telia Inmics-Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Hei, olen Matias ja toimin lähitukipalveluiden tiiminvetäjänä. Tiimissäni työskentelee asiakkaidemme lähitukipalveluiden parissa alamme parhaimpia asiantuntijoita. Nyt etsimmekin kahta järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään asiakkaallemme elinkaarenhallintaan laitevaihtojen pariin kesäkaudeksi 2020.Tehtävä on määräaikainen (3kk) ajoittuen ajalle 06-08/2020. Tarvitsemme kesäksi vahvistusta niin Kuopioon, kuin Joensuuhunkin, joten Itä-Suomen reippaat tyypit, nyt tarkkana!

Haemme kahta reipasta ja oma-aloitteista järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään asiakkaallemme laitteiden elinkaarivaihtojen pariin Joensuuhun ja Kuopioon. Tehtävässä vastaat asiakkaallemme toimitettavasta laitteiden esiasennus- ja vaihtotehtävistä. Työtehtäviin kuuluu tilattujen laitteiden ja tarvikkeiden purku ja valmistelu toimitusta varten, laitekannan tietojen päivitys, työasemien ja läppäreiden esiasennus, laitevaihtojen aikataulutus, laitteiden vaihdot yhdessä loppukäyttäjän kanssa ja palautuvien laitteiden inventointi.

TOIVOMME

Sinun ei tarvitse olla se kaikkein kokenein konkari, mutta toivomme sinun omaavan jo jonkin verran kokemusta koneiden esiasennustehtävistä SCCM:n avulla. Tiukatkaan aikatauluhaasteet eivät aiheuta sinulle harmaita hiuksia ja pystyt itsenäiseen laitevaihtojen aikatauluttamiseen käyttäjien kanssa. Tehtävien suorittaminen vaatii myös Windows-työasemamaailman ongelmanratkaisutaitoja, joten tunnet jo hieman ennestään Windows 10-laitteiden tyypillisimmät ongelmatapaukset ja niiden ratkaisut.

Työ on ennen kaikkea asiakaspalvelutehtävä, jossa autat asiakastamme ja heidän loppukäyttäjiänsä laitteiden elinkaariprosessissa. Päivittäisillä käyttäjäkohtaamisilla tuot iloiset kasvot yrityksemme toiminnalle. Pystyt priorisoimaan sinulle osoitetut tehtävät niiden kiireellisyyden mukaan ja huolehtimaan laitevaihdoille osoitetusta aikataulusta.

Ideaalihakijamme on:

  • Asiakaspalveluhenkinen
  • Tunnollinen ja oma-aloitteinen
  • Paineensietokykyinen

Olisi mahtavaa, jos omaat jo jonkin verran kokemusta seuraavista:

  • SCCM-esiasennukset
  • Windows-10 ongelmanselvitys
  • HP-työasemat ja läppärit
  • Lähitukitehtävät loppukäyttäjälaitteiden parissa

ME TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavan työyhteisön. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointiedun.

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa elinkaaripalvelun tehtävissä, joissa kartutat monipuolisesti alan kokemusta. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle, tai ICT-alan opiskelijalle kesätyöksi. Työyhteisömme on arvostettu ja pidetty, käy vilkaisemassa mitä Eero ja Topi kertovat meillä työskentelystä täällä.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet vailla kesätöitä monipuolisissa tehtävissä laitevaihtojen parissa, hae tehtävää HETI!

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävän viimeinen hakupäivä on 12.4.2020. Mainitse tehtävää hakiessasi, olisiko toimipisteesi Joensuussa vai Kuopiossa, sekä palkktoiveesi.

Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen (+358) 440635640 tai sähköpostitse matias.ihalainen@inmicsnebula.fi