(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: System Admin
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Nimeni on Katri Mäenpää ja vastaan Telia Cygate Oy:ssä järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä CIO Officessa. Tiimissäni on kattava kirjo mukavia ja lahjakkaita tekijöitä. Hyvä huumori ja tekemisen into, sekä vankka asiantuntemus yhdistävät meitä ja etsimme nyt tulevaksi kesäksi tehokkaita lisäkäsiä System Adminin rooliin joukkoomme Helsinkiin.

Seuraava mahdollisuutesi

Tiimini vastuualueeseen kuuluu liiketoimintaa tukevien sekä palvelutuotantoon käytettävien sisäisten järjestelmien paijaaminen. Tässä porukassa pääset suoraan käsiksi taustajärjestelmien ytimeen, eli työtehtäviin tulee varmasti sisältymään palvelimien ja järjestelmien kanssa touhuamista, tietokantojen pyörittelyä ja erilaista datan selvittelyä. Lisäksi voit käyttää aikaasi osaamisen mukaan myös muissa sinua kiinnostavissa työtehtävissä.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada kattava käsitys siitä, mistä palveluntuottajan järjestelmäkokonaisuus rakentuu, miten sitä ylläpidetään ja kehitetään erilaisin menetelmin. Pääset oppimaan laajasti asioita ainutlaatuisessa toimintaympäristössä, sillä vastaavaa kokonaisuutta ei varmuudella ole kenelläkään muulla maailmassa.

Kuka sinä olet?

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme System Adminin roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen palvelinten ja erilaisten järjestelmien olevan keskiössä? Niin tai näin, meille on tärkeintä, että olet reipas tarttumaan työhön, halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Osaamiseltasi olet joko kouluja käynyt tai opiskellut itse harrastusten kautta sopivan teknisen perustason.

Osaamisesi ja kokemuksesi

System Adminin roolissa sinun on tarpeellista tuntea ja osata työskennellä erilaisissa palvelinympäristöissä, sekä Linux että Windows. Tietokantaosaaminen on vahvasti eduksi, mutta heikommallakin osaamisella pystyt edelleen hallitsemaan sisältöjä. Työssä eduksi on myös erilaiset skriptaus- ja koodaustaidot. Lisäksi, mikäli sinulla on kyky omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä, tämä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!

Osaamisesi tiivistettynä:

·         Ymmärrys erilaisista palvelinympäristöistä

·         Kyky omaksua uusia järjestelmiä

·         Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi olisi myös:

·         Tietokantaosaaminen (MySQL/Oracle/PostgreSQL)

·         Koodaus ja skriptaus (Java, Shellscript, PowerShell, Python, Perl)

Mitä voit odottaa?

Cygate on jo vuosia tarjonnut kesätöitä alan junioreille ja laaja joukko heistä on jäänyt yrityksen palvelukseen tai jatkaneet työsuhteessa opiskelujen päättymisen jälkeen. Sen lisäksi, että pääset osaksi meidän huumorilla varustettua tiimiä, meillä on myös lähes rajattomat mahdollisuudet siirtyä työtehtävästä toiseen sekä talon, että Telia-konsernin sisäisesti. Meillä panostetaan esimiestyöhön ja tekijöitämme arvostetaan suuresti. Innokkaan ja aktiivisen työpanoksen vastineeksi meillä on tarjolla välittämistä ja kaikenlaisia mukavia yllätyksiä!

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Katri Mäenpää 040 8273177, katri.maenpaa@teliacygate.fi arkisin klo 9-14.

Cygate on suomalainen tietoturvan edelläkävijä. Innovatiivinen teknologiatalo ja 370 huippuosaajan Cygate on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Yhtiö on tunnettu vaativista asiakastoteutuksista tietoverkkojen, tietoturvan, digitaalisen identiteetin ja pilvipalveluiden osalta.