(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: System Admin Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin CIO Officeen ja vietä elämäsi kesä Telia Cygatella!

 

Nimeni on Katri Mäenpää ja vastaan Telia Cygatella yhdestä meidän järjestelmäkehitystiimeistämme. Tiimini on joukko huippuosaajia ja hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä uutta tiimipelaajaa joukkoomme Helsinkiin vastaamaan järjestelmien tuesta ja ylläpidosta.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana saat hoitaa erilaisia järjestelmiin, dataan ja raportointiin liittyviä ylläpidollisia tehtäviä. Pääset myös ratkomaan loppukäyttäjien ongelmia liittyen vaikkapa tunnusten hallintaan, autentikointeihin tai tiedostojen käsittelyyn, sekä tukemaan sidosryhmiämme eri kollaboraatiokanavien kautta. Kehitämme osaamistamme myös jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua esimerkiksi valmennussessioita.

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia System Adminin tehtävissä. Pääset näköalapaikalle järjestelmien ylläpidon ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos esim. on tarve tehdä opintoja työn ohessa.

 

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • Opiskelee teknisen alan opintoja (mahdollisesti opintojen loppuvaiheessa)
  • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
  • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • On kyvykäs asettumaan loppukäyttäjän rooliin ja haluaa luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia
  • Tarttuu rohkeasti toimeen
  • On kiinnostunut toimialastamme ja osoittaa sen harrastuneisuudellaan mahdollisesti servereiden ja työasemien osalta
  • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi)
  • Eduksi on myös tietokantaosaaminen (MySQL/Oracle/PostgreSQL), sekä Koodaus ja skriptaus (Java, Shellscript, PowerShell, Python, Perl)

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 16.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella minulle ja kysyä lisää tehtävästä: Katri Mäenpää puh. +358 40 8273177 arkisin klo 9-14.

#teliakesä #VKD20