(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, suunnitteluharjoittelija lähiliikenteeseen
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Etsimme kesäharjoittelijaa lähiliikenteen suunnitteluyksikköön. Työt on mahdollista aloittaa toukokuussa ja ne jatkuvat sopimuksen mukaan elokuulle asti.

Lähiliikenteen suunnitteluyksikkö vastaa lähijunien aikataulujen sekä junakaluston ja henkilöstön käytön suunnittelusta. Onnistunut suunnittelu takaa täsmällisen ja sujuvan matkustuksen lähiliikennealueella, joka ulottuu Helsingistä Siuntioon, Tampereelle ja Lahteen asti.

Kesäharjoittelijamme vastaa konduktöörien ja veturinkuljettajien työjaksojen suunnitteluun liittyvistä tehtävistä sekä avustaa henkilöstösuunnittelun uudistuvien tietojärjestelmien kehittämisessä. Henkilöstösuunnittelussa tehtävällä työllä on merkittävä vaikutus sekä lähiliikenteen toiminnan tehokkuudelle että henkilöstön työviihtyvyydelle. Tietojärjestelmien kehittäminen parantaa sekä junahenkilöstömme että suunnittelijoidemme työedellytyksiä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, sillä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden ja junahenkilökunnan kanssa. Sinulla on mahdollisesti teknisen alan koulutusta. Tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet; järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.  Olet analyyttinen ja järjestelmällinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kiehtovassa toimintaympäristössä. Tukenasi on kymmenhenkinen suunnittelutiimi, jonka kanssa mahdollistat osaamisellasi asiakkaidemme sujuvan liikkumisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Ville Mattila, puh. 040 862 1055 tai sähköpostitse ville.a.mattila@vr.fi 
 
Jätäthän hakemuksesi 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

Lähiliikenneyksikkö operoi pääkaupunkiseudun alueella ja vastaa siitä, että yhteensä noin 800 junavuoroa vuorokaudessa liikkuu ajallaan ja turvallisesti asiakkaitaan palvellen. Työtä tehdään vuoroissa noin 650 ammattilaisen voimin ja yksikössä panostetaan voimakkaasti toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.