(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ - Suunnittelijaharjoittelija (rakennetekniikka/Tampere)
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2018

Haemme avustavaa rakennesuunnittelijaa kesätöihin Rakennetekniikka-yksikköön korjausrakentamisen osastolle Tampereelle. Pääset työskentelemään monipuolisten, haastavien ja mielenkiintoisten korjausrakentamiseen liittyvien projektien parissa asiantuntevien kollegojen seurassa. Työskentelet pääasiassa rakennesuunnittelijana. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kantavien rakenteiden ja betonirakenteiden korjaussuunnittelua, kosteusvauriokorjaussuunnittelua sekä rakennusten korjaustarpeiden kuntotutkimuksia. Työkohteemme vaihtelevat pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.

Odotamme
Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä. Jalkaudut mielelläsi työmaalle ja kohteisiin. Pidät monipuolisista tehtävistä sekä kenttätöissä että toimistolla. Olet vähintään 3. vuoden rakennustekniikan AMK-insinööriopiskelija tai DI-opiskelija. Osaat käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmia, vähimmäisvaati­muksena Autocad, eduksi katsotaan myös 3D-mallintaminen sekä rakennusfysikaalinen suunnittelu.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastopäällikkö Heidi-Johanna Jokelainen, puh. (044) 536 3055.