(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Suunnittelijaharjoittelija Rakennetekniikka (Tampere)
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme avustavaa rakennesuunnittelijaa kesätöihin Rakennetekniikka-yksikköön uudisrakentamisen osastolle Tampereelle. Pääset työskentelemään erilaisten, haastavien ja kiehtovien uudisrakentamiseen liittyvien projektien parissa asiantuntevien ja aktiivisten kollegojen seurassa. Osastollamme rakenteiden suunnittelu suoritetaan pääasiassa mallintamalla. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kantavien rakenteiden lujuuslaskentaa, betonielementtien suunnittelua tai teräsrunkojen konepajasuunnittelua. Työkohteemme vaihtelevat pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.

Odotamme
Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä. Osaat statiikan ja lujuusopin perusteet. Olet vähintään 3. vuoden rakennustekniikan AMK-insinööriopiskelija tai DI-opiskelija. Eduksi katsotaan, jos osaat käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmia (esim. Tekla Structures, Revit, Grasshopper). Toivomme sinulta myös reipasta asennetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Vesa Hakola, puh. (044) 0580 580.