Kesätyö, suunnittelija
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019


Miltä kuulostaisi monipuolinen kesätyö hyvässä työporukassa rautateiden ja lähiliikenteen maailmassa?

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluja. Ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii tuhansien palasien yhteensovittamista. Menestymisen takana on ammattitaitoinen henkilöstö.

Etsimme kesätöihin suunnittelijaa lähiliikenteen suunnitteluyksikköön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle osallistumaan aikataulu-, kalustokierto- ja henkilöstösuunnitteluun, sekä suunnittelujärjestelmän kehitystehtäviin. Tehtävässä on tukena osaava ja dynaaminen suunnittelutiimi.

Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja, esimerkiksi tekniseltä alalta. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita, sekä tarkkaa työskentelytyyliä. Tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet. Kokemus suunnittelutyöstä on eduksi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Harri Takala, puh. 045 679 7905, harri.takala@vr.fi


Lähiliikenneyksikkö operoi pääkaupunkiseudun alueella ja vastaa siitä, että yhteensä noin 800 junavuoroa vuorokaudessa liikkuu ajallaan ja turvallisesti asiakkaitaan palvellen. Työtä tehdään vuoroissa noin 650 ammattilaisen voimin ja yksikössä panostetaan voimakkaasti toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239268
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Takala Harri
  • Sijainti: Helsinki