(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, suunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Oletko kiinnostunut kaluston kunnossapidosta, tuotannonsuunnittelusta ja ostamisesta? Kiinnostaako toiminnan kehittäminen? Kannattaa hakea suunnittelijan harjoittelijapaikkaa!

Haemme nyt kahta suunnittelijaa matkustajaliikenteen kaluston kunnossapidon tuotannon- ja materiaalisuunnittelutiimiin kesälle 2018 Helsingin Ilmalaan.

Pääset tutustumaan matkustajaliikenteen kaluston kunnossapitoon ja tekemään tuotannonsuunnittelun ja operatiivisen ostamisen kesälomatuurauksia. Lisäksi pääset kehittämään ja kuvaamaan kunnossapidon prosesseja ja työskentelytapoja sekä kartuttamaan omaa osaamistasi kivojen työkavereiden kanssa.

Odotamme, että olet innostunut tekniikasta ja operatiivisten ongelmien ratkaisemisesta. Tulet hyvin toimeen niin erilaisten ihmisten kuin myös tietojärjestelmien kanssa. Tämän lisäksi tarvitset toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta. Olet opinnoissasi todennäköisimmin toisen tai kolmannen vuoden korkeakouluopiskelija.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan yksikössä, jonka työ vaikuttaa satojen tuhansien junamatkustajien arkeen. Työpanoksesi myötä olet osa ketjua, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Männistö, toimitusketjupäällikkö, matkustajaliikenteen kunnossapito puh. 0400 378 687.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
  
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.