(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, sovellusasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme sovellusasiantuntijaa Helsingin Kamppiin.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan osallistumaan liiketoimintasovellukset-yksikössämme teknisten järjestelmien kehitys- ja ylläpitotöihin sekä erilaisiin meneillä oleviin projekteihimme. Pääset muun muassa osaksi kahta suurempaa selvitystyökokonaisuutta, joihin kuuluu järjestelmäkuvausten ja teknisten tietojen selvitystä sekä dokumentointia. Työpäiviesi aikana tulet lisäksi osallistumaan sovellusten ylläpitoon yhdessä liiketoimintojen ja toimittajien kanssa myös tuotantokriittisissä järjestelmissä. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta hyviä dokumentointitaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehokasta otetta työtehtävien suorittamiseen. Toivomme alan olevan sinulle tuttu esimerkiksi energiatekniikan tai tietotekniikan opintojesi kautta. Arvostamme hyviä opintosuorituksia sekä aiempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja projektityöstä. Onhan sinulla myös aikaisempaa IT-osaamista ja osaat käyttää yleisimpiä IT-ohjelmia? 

Toivomme sinusta oma-aloitteista, tehokasta ja näppärää työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyökaverit ovat arvostaneet Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Panu Oksmanilta soittamalla numeroon 040 590 0000 ja hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-9. 

Yhdistetään voimat!