(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö; Sokos - Emotion ketju
Sokos ja Emotion ketjun toimipaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Sokos - viihtyisä ja monipuolinen tavaratalo.
Sokoksen ensimmäinen kerros on varattu kosmetiikalle, värikosmetiikan trendeille, ihonhoidolle, luotaistuotteille, tuoksuille, unohtamatta hiuksia ja partoja.
Naisten ja miesten kerroksista löydät runsaan valikoiman muotia: vaatteita ja asusteita, kenkiä ja laukkuja. Kodin maailma tarjoaa laajan valikoiman asumisen ja sisustamisen tuotteita, myös kirjoja.

Emotion -kauneuden erikoisliike

Haemme nyt hyväntuuliseen joukkoomme aktiivisia ja myyntityöstä innostuneita myyjiä pääosin kassatyöskentelyyn. Työsuhteet ovat määräaikaisia, alkavat joustavasti ennen juhannusta ja päättyvät viimeistään 30.9.2019.
Työaika on keskimäärin 20h/ vko.

Kaikki tarjoamamme työtehtävät ovat asiakaspalvelutehtäviä joten odotamme sinulta reipasta ja iloista asennetta, oma-aloitteisuutta ja sekä ennakkoluulotonta suhtautumista monipuolisiin työtehtäviin. Työkaverina olet joustava, reilu ja ystävällinen tiimityöskentelijä.
Aikaisempi kokemus myyjän työtehtävistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyön vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä sekä mahdollisuuden kerryttää työkokemusta ja oppia uutta.

Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, ja siten sitoutuneet tarjoamaan kesätöitä vastuullisuuden periaatteita noudattaen!

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta 3.2. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan kuluessa.
Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset ja haastattelee ehdokkaat.