(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Software Development Trainee, Telia Cygate
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko päästä osaksi ammattitekijöiden ryhmää ja innostuneeseen meininkiin? Tahdotko samalla haastaa itsesi ja oppia tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? 

Hyppää mukaamme huikealle matkalle ja osallistu tulevaisuuden tekemiseen kanssamme! Tule meille kesäduuniin sovelluskehityksen maailmaan ja vietä elämäsi kesä Telia Cygatella!

 

Olen Riikka Mänttäri ja luotsaan Telia Cygatella identiteetin ja käyttövaltuushallinnan järjestelmän sovelluskehitystä. Tiimini koostuu softakehityksen huipuista eri rooleissa ja työskentelemme yhteistyössä muiden tiimien kanssa järjestelmän laadun, toimitusten ja toimintavarmuuden rakentamiseksi ja varmistamiseksi. Tarvitsemme kesäksi vahvistusta Kouvolaan rakentamaan jatkuvan integraation- eli Continuous Integration (CI) -ratkaisuamme.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä  

Me teemme töitä arkisin liukuvasti klo 7-17 välillä. Työpäiväsi aikana kehität ja konfiguroit sovelluskehityksen työkaluja jatkuvan integraation tarpeisiin. Lähimmät työkaverisi vastaavat CI-kehityksestä sekä identiteetin ja käyttövaltuushallinnan sovelluksen kehittämisestä. Tuki ja opastus työtehtäviisi on lähellä ja kunkin tehtävän perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti osaamisesi mukaisesti. Tehtäväsi on toimintamme kehittämisen ytimessä, jolloin työelämään perehtymisen lisäksi jätät merkittävän kädenjälkesi meidän jokapäiväiseen toimintaamme.

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle työnkuvan, jossa olet sovelluskehitystiimin täysvaltainen jäsen, jolla on kuitenkin kokeneemman työkaverien tuki koko ajan saatavillaan. Pääset toteuttamaan jatkuvan integraation ominaisuuksia yritykseen, joka on Suomen ykkönen suurten yritysten ICT-palveluiden ja tietoturvan toteuttamisessa. Työskentely meillä on joustavaa ja tarjoaa jatkossakin sinulle mahdollisuuksia työllistyä ja oppia uutta niin sovelluskehityksen kuin laajemminkin ICT:n parissa. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyön aiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua.

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti sinulle, joka:

 • Olet IT-alan opintojen loppuvaiheessa
 • Omaksut nopeasti tehtäväkenttäsi ja nautit tiimityöskentelystä
 • Olet huolellinen ja viet laadukkaasti loppuun aloittamasi työn ja dokumentoit työsi tulokset
 • Olet analyyttinen, et epäröi esittää ajatuksiasi ja osaat perustella ne
 • Olet utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa

 

Tehtävässä menestymisessä auttaa osaaminen tai kiinnostus seuraavista teknologioista (esimerkkeineen):

 • Windows-palvelimet
 • Skriptauskielet (Python, Powershell, Batch)
 • Versionhallintajärjestelmät (Git ja SVN)
 • CI-järjestelmät (Jenkins)
 • Javan paketointityökalut (Ant)
 • Testausautomaatio (Robot Framework)

 

Turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta ja sen vuoksi tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 15.3.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Riikalle ja kysyä lisää tehtävästä: Riikka Mänttäri p. 050 374 9904 arkisin klo 9-16.

 

#teliakesä #VKD20