Kesätyö siivoustehtävissä Kangasniemellä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme KANGASNIEMELLE kesän ajalle määräaikaisiin työsuhteisiin.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteissamme. Työvuorot sijoittuvat arki-illoille klo 15:00 - 21:00 välille. Työtä tehdään arkipäivisin sekä lauantaisin ja työvuorojen pituus on 2,8 - 5 tuntia. Työpäivän pituus riipppuu siivottavasta kohteesta ja selviää tarkemmin lähempänä. Työt ovat määräaikaisia kesäloman sijaisuuksia 30.8.2021 asti. 


Tässä tehtävässä asenne ratkaiseeAikaisempi työkokemus puhtauspalvelualan tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. 


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 16.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Saatamme käyttää videohaastattelutyökalua haastattelujen tukena. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot