(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

 


Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tiimiimme Imatralle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakkaamme arjessa vastaten vaihtelevien kohteidemme ylläpito- ja perussiivouksesta kesäkaudella. 

Tarjoamme Imatralla sekä osa- ja kokoaikaisia kesätyöpaikkoja. Tehtävät alkavat keväällä tai alkukesästä ja jatkuvat sopimuksen mukaan loppukesään tai alkusyksyyn. Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on mielellään jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus lasketaan eduksi. Tärkein ominaisuus työssä menestymiselle on kuitenkin reipas ja itsenäinen työote sekä asiakaspalvelutaito. Tehtävässä tarvitaan hyvää peruskuntoa ja hyvää suomen kielen osaamista asiakaspalvelutilanteisiin. Työturvallisuuskortti katsotaan kesätöissämme eduksi. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi osan kohteiden sijainnin vuoksi, mutta myös julkisten reittien varrelta löytyy kesätyöpaikkoja. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Kesätyöntekijämme saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, kannustavan esimiehen ja ammattilaistemme tuen. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä.

Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika on 17.3.2019 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.