Kesätyö siivoustehtäviin Savonlinnaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme nyt kesän ajalle SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme SAVONLINNAAN.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteissamme. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä lauantaille klo 05:00 - 24:00 välille. Työtä on viikossa 25-37,5 tuntia. Työajat selviävät tarkemmin lähempänä työn aloitusajankohtaa. Työt ovat määräaikaisia kesäloman sijaisuuksia.


Aikaisempi työkokemus puhtauspalvelualan tehtävistä ei ole välttämätöntä näissä tehtävissä. Alan uutena tulokkaana pääset tutustumaan yhteiskunnallisesti tärkeään työhön ja kerryttämään arvokasta työkokemusta. Tarvitset sujuvan suomen kielen taidon sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Katsomme eduksi B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 20.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot