Kesätyö siivoustehtäviin heinäkuun ajalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Tule meille viettämään kesäsi duunISSa!


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ siivoustehtäviin KRISTIINANKAUPUNKIIN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakaskohteessamme teollisuusympäristössä sekä kohteen keittiön siisteydestä, kuten tiskauksesta ja lisäksi kahvinkeitosta. Työtä tehdään arkipäivisin klo 09:00-15:00 välillä ja työpäivän pituus on 6 tuntia. Työsuhde on määräaikainen heinäkuun ajalle 31.7.2021 asti ja osa-aikainen 30h/ viikko. 

Haemme tehtävään henkilöä, jolla olisi jo aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Katsomme eduksi aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja vastuullista työskentelyotetta sekä täsmällisyyttä. Tarvitset sujuvan suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen peruskunnon.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 9.5.2021. Työ alkaa viimeistään 28.6.2021.


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot