(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivoojia Vaasaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Vaasaan
 
SIIVOOJIA   Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään?
Siivoojana huolehdit toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä teollisuusympäristössä ABB:n Vaasan toimipisteellä.
Työsuhteet ovat koko- ja määräaikaisia ja työt alkavat kesäkuussa. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14.   Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, mutta odotamme reipasta iloista asennetta ja hyvää tekemisen meininkiä. Työ tehdään teollisuusympäristössä ja siksi tiloissa työskenteleviltä vaaditaan hyvää havainnointikykyä ja työturvallisuusajattelua. Työturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta tämän asiakkaan tiloissa työskenteleviltä, mutta koulutus voidaan hoitaa työsuhteen alussa. Tehtävään valitun henkilön tulee olla täysi-ikäinen.   Miten ja milloin voit hakea kesätöihin?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana.    Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä.   Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tarja Nykänen tarja.nykanen@coor.com.   Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).