(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Siivoojia Turkuun ja Paraisille
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Turun ja Paraisten asiakaskohteisiimme   SIIVOOJIA   Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään?
Me coorilaiset huolehdimme oppilaitosten, toimistojen ja teollisuuskiinteistöiden siisteydestä ja puhtaudesta. Useimpiin asiakaskohteisiimme on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Kohteissa työskennellään joko yksin tai osana isompaa tiimiä.  Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä. Siivoojan työ on myös asiakaspalvelua, sillä kohtaat työssäsi asiakkaita päivittäin.   Työajat vaihtelevat asiakaskohteista riippuen, osassa kohteita työt aloitetaan aamuisin jo ennen kuutta ja toisissa työskennellään iltaisin. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja työt alkavat touko- tai kesäkuussa.    Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis tekijä, vaikka on hienoa, jos olet aikaisemminkin tehnyt siivoustöitä ja sinulla on esimerkiksi Työturvallisuuskortti. Tärkeintä on, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihisi.    Miten ja milloin hakea kesätyöntekijäksi?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä sekä työskentelyalueesi.   Lisätietoja työpaikasta antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com.   Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).